Close

Zimske radionice u Zvonu tijekom prosinca

Djelatnici, volonteri i članovi Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono iz Belišća tijekom cijelog prosinca 2010. organizirali su različite radionice. Jedan dio radionica odvijao se u prostorijama udruge dok se drugi dio organizirao u prostorijama bivše kafe galerije Bllist.<!–more–>
Radionice u prostorijama udruge bile su tematski vezane za predstojeće blagdane te su brojni sudionici ovih radionica naučili raditi s glinom, pekli su i ukrašavali Božićne kolačiće i medenjake, pravili su različite ukrase od slame, mijesili su dizano tijesto te naučili praviti gužvare i razvlačiti kore.
Istovremeno, u Bllistu su volonteri uz pomoć djelatnika organizirali različite večernje sadržaje za mlade. Bilo je tu natjecanja u kartanju, karaoka, večeri poezije, glazbenih večeri, čitanja stripova, gledanja filmova, prepravljanja i razmjene odjeće, izložbe slika i goblenai još svašta.

Uz ove sadržaje našlo se vremena za sudjelovanje na Božićnim sajmovima u Osijeku, Valpovu i Belišću. Kraj godine obilježen je Adventom na Citadeli gdje su gosti, članovi, prijatelji i partneri udruge proveli ugodno poslijepodne i dio večeri.

Skip to content