Close

World Education Fair (Sajam svjetskog obrazovanja) 29.-30.listopada

IntegralEdu Vas poziva na Sajam svjetskog obrazovanja koji će se 29. i 30. listopada održati u Zagrebu.

World Education Fair dolazi u vaš grad! 29. i 30. listopada u hotelu Westin u Zagrebu te 1. studenog u hotelu Park u Splitu održava se World Education Fair (Sajam svjetskog obrazovanja) – sajam posvećen isključivo obrazovanju u inozemstvu na svim razinama – od srednjih škola i ljetnih tečajeva stranih jezika u inozemstvu do sveučilišta za preddiplomske, diplomske i MBA studije. Posjetitelji će se moći informirati o svim mogućnostima koje imaju za obrazovanje u inozemstvu, a poseban naglasak ćemo staviti na beneficije koje imaju sada kad smo građani države članice EU.

Na sajmu će prisustvovati 40 obrazovnih institucija i njihovi predstavnici iz Velike Britanije, Nizozemske, Švicarske, Danske, SAD-a, Kine i dr. te će učenici i studenti direktno moći razgovarati s njima te saznati kako da upišu željeni studij ili srednju školu u inozemstvu.

 

Event za Zagreb: https://www.facebook.com/events/692157470960264/

Event za Split:  https://www.facebook.com/events/895063220638483/

 

Integral se bavi savjetovanjem u obrazovanju te naše učenike i studente besplatno savjetujemo o mogućnostima koje imaju za obrazovanje u inozemstvu, te ih besplatno upisujemo, pronalazimo domove za smještaj, te prijavljujemo za moguća financiranja i stipendije.

 

Ulaz na sajam je besplatan samo je potrebno registrirati se te ćete dobiti svoju ulaznicu na mail: www.integraledu.hr, a u privitku vam šaljem i pozivnicu za sajam u vidu informativnog letka.

 

Ukoliko ste zainteresirani, slobodno se prijavite/registrirajte na gore navedenom linku. 🙂

 

 

 

Skip to content