Close

Volonterski kamp u Petrinji

Prijavi se i sudjeluj u volonterskom kampu organizacija civilnog društva u Petrinji.

Od 4. do 6. srpnja 2022., u sklopu VolonterIKS 2021 projekta, održava se Volonterski kamp organizacija civilnog društva u Petrinji.

Tijekom tri dana organizacije će imati priliku razmijeniti iskustva i suradnje volontirajući u kriznim situacijama, te poslušati vrijedna i zanimljiva predavanja provjerenih stručnjakinja i stručnjaka u krizama. Na temelju Volonterskog kampa, organizacije koje su sudjelovale u volontiranju će uz pomoć stručnjakinja i stručnjaka dati preporuke za strateške smjernice za razvoj budućih volonterskih programa, nacrt protokola za sigurno volontiranje te prijedlog inovativnih alata i mehanizama za krizno volontiranje.

Organizacija domaćin kampa je Udruga IKS – Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota iz Petrinje. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Ovo je zadnja prilika da se prijaviš na sudjelovanje!

Za više detalja možete se obratiti na tamara@udrugaiks.hr 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Stajališta izražena u ovom članku isključiva su odgovornost Udruge IK Zvono i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

 

 

 

Skip to content