Udruga Zvono obilježila Međunarodni dan osoba s invaliditetom i Međunarodni dan volontera

U prosincu smo obilježili dva vrlo važna datuma – Međunarodni dan osoba s invaliditetom i Međunarodni dan volontera. Kroz zajedničko druženje, prezentaciju Kluba samozastupnika i dodjelu zahvalnica našim volonterima svima smo se zahvalili na vrijednom trudu i radu tijekom cijele godine.

Klub samozastupnika prezentirao je svoj rad u 2018. godini, istaknuli su najvžanija događanja na kojima su sdjelovali te istaknuli probleme s kojima se još uvijek susreću, ali nastavljaju raditi na njihovom rješavanju. Prezentirali su nam i svoje planove 2019. godinu koja će biti vrlo uzbudljiva, puna radionica i događanja.

Našim vrijednim volonterima dodijelili smo zahvalnice, a posebno smo istaknuli naše volontere – Miu, Josipa, Željka i Adriana koji su uključeni u inkluzivni volonterski program i redovito sudjeluju u radu Socijalne samoposluge grada Belišća.

Veselimo se novim aktivnostima i volonterskim akcijama, kao i novim događanjima u nešam Klubu samozastupnika!