Close

Tribina “Mladi i poduzetništvo”

U utorak 07.06. s početkom u 19.30h u prostorijama Kluba mladih Garaža održat će se javna tribina pod nazivom “Mladi i poduzetništvo”, uz sudjelovanje mladih uspješnih poduzetnika koji će predstaviti vlastite poduzetničke pothvate i uspjehe, motivaciju za ulazak u poduzetništvo kao i izazove s kojima su se susreli.
Cilj održavanja tribine je poticanje mladih ljudi na ulazak u svijet poduzetništva i razumijevanje načela poduzetništva kroz osobna iskustva poduzetnika.
Gosti tribine su Iva Soldo (suvlasnica tvrtke za web razvoj i digitalni marketing „Bamboo lab“) i Bojan Molnar (vlasnik grafičkog obrta “Efekt”). Na tribinu također dolaze i učenici 3. razreda srednje škole Valpovo, zajedno sa svojim profesorom sociologije Krunoslavom Vukelićem.
__________________________
Nakon tribine smo pripremili i kratku prezentaciju Reunited Festivala koji se održava 17. i 18. lipnja u dvorcu Normann Prandau u Valpovu. Radi se o dvodnevnom događaju koji se sastoji od glazbenog, edukativnog i zabavnog programa za djecu i mlade. Prezentacija će ujedno biti i poziv za volontiranje na festivalu, gdje se možete priključiti ostalim mladim ljudima u stvaranju i realizaciji najvećeg događaja za mlade na području Valpovštine.

Skip to content