Close

Radionica upoznavanja sebe „Tko sam ja“ za nezaposlene osobe s invaliditetom

U srijedu, 12. listopada 2022. godine održana je radionica u poludnevnom boravku u Inkluzivnoj kući Zvono na temu „Tko sam ja“ – radionica upoznavanja sebe, vlastitih prednosti i nedostataka s naglaskom na prednostima i razvijenim sposobnostima, osvještavanje snaga i slabosti, međusobno upoznavanje.

Sudionici radionice međusobno su se detaljnije upoznali, imali su vrijeme za promišljanje o svojim kvalitetama i prednostima te su o tome razgovarali u grupi. Ispunili su radni list o najvažnijim informacijama o sebi kako bi promislili o slici o sebi i svojim osobinama.

Cilj ove radionice bio je osvještavati, osnaživati i razvijati kompetencije OSI relevantne za osobni razvoj i zapošljivost.

Radionica je održana u sklopu projekta Inklutour.

Projekt Inklutour započeo je 11. ožujka 2022. i provodit će se sve do 11. studenog 2023. godine. Projekt je financiran iz bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, broj UP.02.2.2.17.0024 u sklopu Poziva ‘Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.’, broj UP.02.2.2.17 u okviru Operativnog programa ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Skip to content