Close

Prosinac u Garaži

Prosinac je u Klubu mladih Garaža bio i više nego produktivan. Aktivnosti i druženja nije nedostajalo, a odlazilo se i izvan Kluba.

Drugi posjet članova Kluba osječkom Azilu osvijestio je mlade o problemu napuštenih pasa te važnosti kastracije, a višesatne šetnje razveselile su svakog od posjetitelja, ali i peseke.

Ususret Međunarodnom danu ljudskih prava u Garaži su održane dvije radionice posvećene temama vezanim uz ljudska prava. Na radionicama smo poslušali predavanja, proučili Opću deklaraciju o ljudskim pravima, pogledali prikladne filmiće te odradili nekoliko aktivnosti iz Bookmarks priručnika o borbi protiv govora mržnje.

Članovi Kluba rado su se okupili i uredili prostor kako bismo više bili u blagdanskom raspoloženju. Pahuljice, lanci i lančići sada krase našu Garažu sve dok se i pravi snijeg ne otopi.

Zadnja od aktivnosti bila je već tradicionalan Dan društvenih igara koji je ovog mjeseca bio jedan od posjećenijih događaja u Garaži. Pictionary, karte, šah, jenga, puzzle, Vuk, Strašne žene, jamb i ostale društvene igre zabavili su naše mlade na jednom od zadnjih ovogodišnjih radnih dana Garaže.

Tijekom cijelog mjeseca u Garaži se mogla posjetiti izložba Katarine Ladišić i njezinih pirografskih radova te ju podržati kupnjom ogrlica, privjesaka i kutijica koji su bili odlični i prikladni za darivanje u ovo doba godine.

Uz sve to, Klub mladih Garaža bio je odabrano mjesto za doniranje hrane za napuštene mačke Valpova, Belišća i okolice. Ta je hvalevrijedna akcija pokrenuta od strane vrijednih volonterki Četveronožaca, a jako smo ponosni i zadovoljni količinom prikupljene hrane te se i ovim putem zahvaljujemo svima koji su izdvojili koju kunicu i razveselili gladne napuštene mace.

Garaža je na godišnjem odmoru sve do 8.1.2018., kada ćemo se nastaviti družiti i sudjelovati u raznoraznim aktivnostima. Pozivamo vas da nas pratite na našoj Facebook stranici te se priključite radionicama i aktivnostima koje vas interesiraju!

Skip to content