Close

Promocija knjige „Svi smo dobro“

U subotu, 22. listopada 2016. u prostorijama Kluba mladih Garaža održana je promocija knjige „Svi smo dobro“ Ive Hlavač. Klub mladih Garaža djeluje od 2014. godine, a usmjeren je razvoju sadržaja za mlade. Predstavljanje knjige „Svi smo dobro“ posebno je važno za Klub jer mlada autorica sudjeluje u radu Kluba mladih Garaža te kao spisateljica iz lokalne zajednice mladima može predstaviti svoj put do uspjeha.

Knjigu je predstavio Dinko Župan, a posjetitelji su imali priliku čuti nekoliko kratkih priča iz zbirke te postavljati pitanja autorici o njezinim djelima.

Zbirka kratkih priča Ive Hlavač obavljena je u prosincu 2105. godine, a ocrtava život malog grada u kojem se naizgled ništa ne događa. Knjiga je puna zanimljivih likova čije se priče isprepliću, a susreću se likovi različitih generacija koji se bore sa svojim egzistencijalnim problemima.

Osim predstavljanja knjige „Svi smo dobro“ posjetitelji su imali priliku čuti i predavanje o Bob Dylanu koji je ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za književnost. Predavanje je održao Zoran Podobnik.

Skip to content