Close

Pro-NGO projekt: Prijavite se na trening javnih komunikacija!

Gong poziva sve organizacije civilnog društva na trening javnih komunikacija, organiziranog u sklopu Pro-NGO projekta, koji će se održati od 28. lipnja do 30. lipnja 2022. godine u Belišću.

Čim se spomenu udruge u javnosti neka fama. Ide ti na živce što moraš svaki put objašnjavati da rad u udruzi ne znači slijevanje milijuna kuna u tvoj džep ili na račun vaše udruge? Kako zapravo objasniti čime se udruge bave, što tvoja udruga radi za boljitak društva i kako se financirate?

Uz podršku provjerenih trenerica napravit ćete komunikacijski plan za svoju organizaciju o (1) vašem društvenom doprinosu i (2) važnosti financiranja OCD-a javnim sredstvima. Na ovom treningu imat ćete priliku i sudjelovati u planiranju kampanje o važnosti civilnog društva i stvaranju sadržaja (članci, postovi na društvenim mrežama, vizuali i videa). Dio kampanje će biti video snimljen stoga vaša prijava na ovaj trening ujedno znači i pristanak na snimanje i po potrebi davanja izjava za video. Nakon tehničke obrade snimljenih materijala i montaže, kreirani sadržaj ćemo u drugoj polovici ove godine objavljivati na svojim web stranicama i društvenim mrežama. Od sudionika se očekuje dijeljenje najmanje 2 javne objave do kraja godine, a na kraju godine također slijedi simpatični upitnik da zajednički procijenimo kako je prošla kampanja.

Od sudionika i sudionica se očekuje dobra volja i super provod uz posvećeni rad 🙂

Svi troškovi za sudionike_ice su pokriveni iz projekta Pro-NGO.

Kako se prijaviti?

Ukoliko ti sve dosad napisano zvuči zanimljivo, pozivamo te da se prijaviš popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi OVDJE.

Rok za prijavu

Rok za prijavu je srijeda 22.6.2022. do 14h.

Projekt Pro-NGO – kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena podržan je s 200.000€ financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP granta. Projekt u partnerstvu provode GongUdruga Mi SplitO.A.Z.A. i Inkluzivna kuća Zvono.

    
Skip to content