Close

Pro-NGO: Poziv na stručni skup 29.-30.4.2024.

Pozivamo vas na stručni skup za organizacije civilnog društva u okviru projekta Pro-NGO. Prvi dan, 29.4., održava se online od 10 do 14h. Drugi dan, 30.4., putujemo u Belišće, na Citadelu Inkluzivne kuće Zvono. Za oba termina je potrebna prijava, a za drugi dan je broj sudionika ograničen, stoga što prije ispunite prijavni obrazac! Troškovi puta i prehrane su pokriveni sredstvima projekta “Pro-NGO – kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena” financiranog iz Fonda za Aktivno građanstvo.
Skup će omogućiti više modela stručnog usavršavanja, umrežavanja i razmjene iskustava kroz teme europskih programa, radničkih prava i financijskog upravljanja.

Željka Markulin iz Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske (UZUVRH) će predstaviti  EU program „GRAĐANI, JEDNAKOST, PRAVA I VRIJEDNOSTI“ (CERV)

Sven Janovski iz sindikata Skupa i Sunčica Brnardić iz Saveza Samostalnih Sindikata Hrvatske (SSSH) će predstaviti rezultate i zaključke istraživanja „Radnici i radnice u nezavisnom sektoru“.

Blaženka Sečkar iz konzorcija Pro-NGO će predstaviti softver za financijsko upravljanje razvijen u okviru projekta.

Agenda je u prilogu.

 

Za upite vezane uz skup možete se obratiti na vanesa@urk.hr i leo@mochvara.hr

Nositelj projekta je Udruženje za razvoj kulture „URK“, a ovaj projekt provodi se u partnerstvu s još 5 organizacija – Gong, O.A.ZA., Udruga “MI” – Split, Inkluzivna kuća Zvono te Scanteam.

Veselimo se,

Pro-NGO tim

Program stručnog skupa se nalazi u nastavku:

Stručni skup PROGRAM

Skip to content