Close

Predavanje udruge "Izvor"

U prostorijama udruge Zvono, u ponedjeljak 3. travnja, u vremenu od 9 – 12 sati, održana je prva u nizu radionica/ tribina u sklopu projekta „Sve od kašmira“ financiranog od strane iDEMO, Instituta za demokraciju.
Predavanje je za okupljene održala Mirjana Herceg iz Ženska udruge „Izvor“ Tenja. Obrađena je tema pod nazivom „Ženska ljudska prava i mehanizmi za promicanje i zaštitu ljudskih prava i ravnopravnosti spolova“.
Slijedeća radionica pod nazivom „Diskriminacija i rodno uvjetovano nasilje“ bit će održana 10. travnja, nakon nje slijedi tema „ Jednake mogućnosti na tržištu rada, pravna zaštita i ostvarivanje prava“ koja će bit obrađena 17. travnja dok će završna radionica „ Socijalna kohezija i aktivizam“ biti održana 24. travnja. Pozivamo sve zainteresirane za ponuđene teme da se uključe u predavanja, o čijim će terminima te mjestu održavanja građani biti na vrijeme obavješteni.
Inače, projekt „Sve od kašmira“, udruga Zvono provodi u sklopu mentorstva Udruzi Romkinja „Kašmir“ koji traje od 1. svibnja 2011. do 30. travnja 2012. Vrijednost projekta je 129.571,54 kune.

Skip to content