Close

Pomoć u učenju u našem Lokalnom volonterskom centru

Udruga Zvono i Lokalni volonterski centar Zvono i ove godine provode aktivnosti pomoći u učenju djeci osnovnoškolske dobi. Roditelji i djeca koja koriste usluge pomoći u učenju vrlo su zadovoljni što su se mogli i ove godine uključiti u naše aktivnosti.

Pomoć u učenju odvija se u Lokalnom volonterskom centru Zvono, te u SOS dječjem selu Ladimirevci dva puta tjedno po 2 sata, a vrijeme volontiranja je prilagođeno školskom rasporedu djece, pa se mijenja na tjednoj osnovi. Trenutno je uključeno 20 učenika i 10-ak volontera koji se međusobno izmjenjuju usklađujući svoje poslovne obveze i vrijeme volontiranja.

Učenicima je najveća pomoć potrebna iz predmeta: Matematika, Engleski jezik, Hrvatski jezik, Fizika i Kemija, a naši volonteri ih također uče „kako učiti“, te su im velika podrška u pisanju domaćih zadaća i savladavanju svih nastavnih problema s kojima se susreću.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane koji imaju želju raditi s djecom i željeli bi se uključiti u aktivnosti pomoći u učenju da nam se slobodno jave na mail: lvczvono@gmail.com ili na broj telefona 031/538-999.

Skip to content