Close

Počinju radovi na Citadeli

Nakon završenih pripremnih radnji, udruga Zvono potpisala je ugovor s tvrtkom Hrid, glavnim izvođačem radova na obnovi druge zgrade Citadele na lijevoj obali Drave. Objekat će biti obnovljen u sklopu projekta IPA IV komponenta Razvoj ljudskih potencijala. U obnovu će biti uloženo 174.077,09 kuna, a nakon završetka radova zgrada će postati Centar za socijalno zapošljavanje osoba s invaliditetom.

<!–more–>[pullright]U obnovu će biti uloženo 174.000 kuna, a nakon završetka radova zgrada će postati Centar za socijalno zapošljavanje osoba s invaliditetom.[/pullright]

Ovih je dana završena i sadnja ljekovitog bilja na oko pola jutra zemlje, koja se nalazi uz ovu zgradu, a na kojoj već rade korisnici i članovi zaštitne radionice Zvona pod budnim okom radnih instruktorica. Uz pomoć svih djelatnika udruge, a pod stručnim vodstvom Vere Trampus savjetnice u ovom projektu, zasađeno je oko 7000 sadnica u vrijednosti od 19.000,00 kn. Zasađene su sadnice bosiljka, lavande, nevena, majčine dušice, kadulje, timijana, melise, mažurana, buhača, ružmarina i mnoge druge sadnice ljekovitog bilja.

Skip to content