Close

Oprah Winfrey Network & Kristina Kuzmič - Dvije donacije udrugama Novi Dan i Zvono iz Osijeka i Belišća

Za Kristinu Kuzmič smo već čuli kroz njezine zanimljive avanture u OWN (Oprah Winfrey Network) gdje je osvojila atraktivan <a href=”http://www.osijek-online.com/component/content/article/296-dobre-vijesti/1793-ekskluzivan-intervju-kristina-kuzmi-crocco.html”>”Your OWN show”</a> gdje je dobila vlastiti kulinarski show <a href=”http://www.osijek-online.com/moj-osijek/vijesti-iz-osijeka/031-zapaanja/item/1808-osje%C4%8Danka-kristina-kuzmi%C4%8D-dobila-vlastiti-tv-show-u-produkciji-slavne-oprah.html”>”The Ambush Cook”</a>. Zanimljiva i spontana Kristina odlično se snašla u vlastitom vrlo popularnom projektu. Kako smo već nekoliko puta pričali sa Kristinom i prenosili informacije o njenom uspjehu, ovom prilikom nam je Kristina javila odličnu vijest koju prenosimo u cijelosti!

<strong>Ovo je moja izjava o donacijama koje će uskoro u moje ime primiti dvije organizacije u Hrvatskoj:</strong>

“Uz sve ostalo što su iz OWN: Oprah Winfrey Network već učinili za mene, oni su vrlo darežljivo odlučili donirati novac u moje ime jednoj ili više humanitarnih organizacija po mom izboru. Za to sam im veoma zahvalna i istovremeno svjesna kolika je to odgovornost odabrati pravog primatelja. Čim sam saznala za donaciju, odlučila sam dio novca podariti nekome u svojoj domovini. Znam da u Hrvatskoj postoje mnoge izvanredne organizacije koje čine velika i važna djela, no nakon konzultacija i dugog promišljanja, o<strong>dlučila sam slijediti svoje srce</strong> – darivati organizacije koje se bave potrebama djece.

<strong>Novi Dan iz Osijeka</strong> (www.novidan.net/o-udruzi) i <strong>Zvono iz Belišća </strong>(www.udrugazvono.hr/zvono) dobit će svaka po <strong>25000 dolara.</strong> Zahvalna sam i počašćena što mi je Oprah Winfrey omogućila da budem posrednik u darivanju i ganuta sam do suza što će ovu pomoć dobiti djeca koja to doista zaslužuju. Donacije će navedenima u Osijeku i Belišću u moje ime predati Hrvatsko-Američka Dobrotvorna Fondacija (Croatian American Charitable Foundation www.croatiancharities.com).”

Kristina želi i nada se da će uskoro moći i posjetiti ove dvije udruge i osobno zahvaliti svim divinim ljudima koji se brinu i pomažu djeci.
Njezine aktivnosti možete pratiti na njenoj <a href=”http://www.facebook.com/KristinaKuzmic” target=”_blank”>Facebook stranici</a>

Skip to content