Close

Okrugli stol "Život u zajednici"

U sklopu javne kampanje „Život u zajednici“ projekta „Zajednički kroz život“, na temu Inkluzivnih socijalnih usluga u zajednici, 22.4.2022. održan je okrugli stol u Gradskoj vijećnici u Belišću.

Organizator okruglog stola bili su Inkluzivna kuća Zvono kao pružatelj tehničke podrške, a sudjelovali su stručnjaci iz Centra za inkluziju i podršku u zajednici iz Pule, udruga usmjerena organizaciji aktivnosti i socijalnih usluga za osobe s intelektualnim teškoćama te stručnjaci iz Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ iz Vukovara. Uz navedene, na okruglom stolu sudjelovali su roditelji osoba s intelektualnim teškoćama sa područja Belišća i Valpova, ravnateljica Centra za socijalnu skrb iz Valpova te studentica Pravnog fakulteta smjera socijalni rad.

Inkluzivne socijalne usluge u zajednici izvrsna je i korisna tema kroz koju smo naučili o mnogim primjerima dobre prakse.

Cilj okruglog stola je postignut, a bio je taj da se pokrenu zanimljive rasprave i konstruktivnim razgovorom dođemo do novih ideja i planova za buduće suradnje i aktivnosti.

Skip to content