Okrugli stol "Zapošljavanje osoba s invaliditetom u ruralnim područjima"

Dana 24. svibnja sudjelovali smo na okruglom stolu “Zapošljavanje osoba s invaliditetom u ruralnim područjima”. Okrugli stol održan je u sklopu 9. Sajma zdravlja u Daruvaru, a tijekom sajma građani i posjetitelji su imali prilike informirati se o zdravom načinu života, zdravoj prehrani, slobodnim izvannastavnim aktivnostima, izmjeriti krvni tlak, razinu šećera u krvi i još mnogo toga.

9. Sajam zdravlja organizirali su: Grad Daruvar, Bjelovarsko – bilogorska županija Udruga “Impress” te Udruga studenata medicine “Cromsic”, a pod pokroviteljstvom Turističe zajednice Daruvar – Papuk.

U sklopu Sajma održan je i okrugli stol na kojem su sudjelovali Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, Udruga Zamisli, Udruga Osoba s invaliditetom Daruvar, Udruga “Impress” te koordinatorica Radne skupine za podršku sobama s invalidtitetom Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske, ali i predstavnica udruge Zvono.