Close

Održano predavanje "Kako stvoriti "wow" životopis"

U ponedjeljak, 20.2.2017. Klub mladih Garaža organizirao je predavanje pod nazivom „Kako stvoriti wow životopis“ s početkom u 19:00h. Predavanje je vodila Eva Bošković, profesorica engleskog i njemačkog jezika i književnosti, osnivačica online škole stranih jezika Eryia, blogerica i velika zaljubljenica u putovanja.

Eva nas je kroz svoje iskustvo stečeno dugogodišnjim putovanjima i radom na različitim mjestima prije osnivanja svoje vlastite škole, željela naučiti, odnosno pokazati nam na  koje načine i mi možemo obogatiti svoj život, a samim time i životopis koji ćemo jednoga dana priložiti poslodavcu, a na  kojem će nam i on sam zavidjeti. Eva nas je naučila da je poslodavcima ponekad važnije životno iskustvo koje nosimo sa sobom, nego samo formalno obrazovanje. Pričala nam je kako je sve najvažnije životne vještine i stekla upravo na svojim putovanjima na koje najčešće ide sama, pa je samim time sama sebi najveći prijatelj, odnosno neprijatelj. Naučila nas je kako ostati smiren u najkriznijim situacijama, poput otkazivanja leta jer jer dolazi tajfun ili kada te uhvati bolest u avionu; kako putovati svijetom sa stvarima koje stanu u jednu torbu na leđima; kako biti snalažljiv u svim situacijama kada si u nepoznatom gradu, među nepoznatim ljudima; pričala nam je koje je poslove radila kako bi zaradila za džeparac za vrijeme studiranja u inozemstvu, o prijateljima koje je stekla kroz svoja putovanja i mnogim različitim kulturama koje je upoznala i prihvatila.

Sva iskustva i znanje stečeno na putovanjima odlučila je usmjeriti u svoj vlastiti posao-online školu stranih jezika Eryia, te tako obogatiti svoj život na malo drugačiji način. Želimo joj puno uspjeha u daljnjem radu i veselimo se budućoj suradnji.

Skip to content