Close

Održana radionica Uvod u managment volontera

U nedjelju, 22. studenog 2015. održana je radionica “Uvod u managment volontera” za predstavnike organizacija civilnog društva. Na radionici su sudjelovali predstavnici udruge Suncokreti, a aktivnost je održana u sklopu strateškog planiranja za organizaciju.

Kroz projekt “Puzzle” koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih predstavnici civilnog društva koji se bave volonterizmom upoznati su u osnovnim pojmovima i procesima u ciklusu managmenta volontera.

Uz podršku Volonterskog centra Osijek i Hrvatske mreže volonterskih centara Loklani volonterski centar Zvono za organizatore volontiranja održao je radionicu tijekom koje su sudionici imali priliku čuti što je sve potrebno za kvalitetnu organizaciju volonterskih programa. Sudionici radionice upoznali su se s ciklusom managmenta volontera te sa zakonskim okvirom volontiranja u Hrvatskoj, ali i sa načinima praćenja, evaluacije i nagrađivanja volontera. Sudioici su tijekom radionice dobili korisne savjete o poboljšanju svojih volonterskih progama i razvoju novih.

Kroz projekt “Puzzle” LVC organizirat će još dvije radionice i edukacije na temu managmenta volontera.

Skip to content