Close

Održana edukacija za društvene poduzetnike

Zadruga Miva Art u sklopu projekta Miva Art 2, koji financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, provodi edukaciju društvenih poduzetnika o poslovanju i vještinama upravljanja, a namijenjena je društvenim poduzetnicima i mladim nezaposlenima.

Sudionici edukacije već su imali prilike slušati nekoliko modula: Osnove društvenog poduzetništva, Marketing društvenog poduzetništva, Strategija društvenog poduzeća, Vještine upravljanja društvenim poduzćem.

U četvrtak, 18. siječnja, održana je pretposljednja radionica u  nizu: Financijsko upravljanje. Edukaciju je provela Sonja Vuković iz udruge Slap iz Osijeka. Sudionici edukacije imali su priliku naučiti nešto više o vještinama financijskog upravljanja društvenim poduzećem, te su se susreli s primjerima dobre prakse koji će im biti korisni u daljnjem poslovanju, a onima koji se tek odluče baviti se društvenim poduzetništvom dobar primjer kako krenuti u pravom smjeru.

Kroz dosadašnje radionice sudionici su stekli osnovna znanja o društvenom poduzetništvu, te stekli vještine dobrog upravljanja društvenim poduzećem.

U srijedu, 31.siječnja 2018. očekuje nas zadnja radionica u nizu – Timski rad koja će se održati u Lokalnom volonterskom centru Zvono s početkom u 11h.

Skip to content