Close

Novosti u Zvonu

Udruga Zvono je u suradnji s Udrugom studenata – Aiesec iz Osijeka ugostila dvije studentice – volonterke, dok je dolazak treće studentice predviđen za sljedeći tjedan. Iz Republike Češke stigla je studentica Tereza Dikošova, a iz Kine studentica Liu Qiujun. Sljedeći tjedan stiže studentica iz Rumunjske Stefania Kerekes. Studentice će boraviti u Udruzi Zvono 6 tjedana. Tijekom svog boravka studentice će zajedno s našim korisnicima na kampu Citadela obavljati poslove na polju začinskog bilja i raditi sa samim korisnicima u raznim radionicama.

Dolaskom ljetnih mjeseci na našem kampu Citadela oragnizirano je prošli tjedan sezonsko branje lavande. U akciji branja sudjelovali su korisnici i volonteri Udruge Zvono. Nakon rada uslijedilo je druženje uz ručak.

Prošli tjedan naše dvije volonterke sudjelovale su na sastanku Hrvatske mreže volonterskih centara u Zagrebu. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjim aktivnostima Mreže, uloga članova u radu, standardima kvalitete usluga članova mreže i budućim aktivnostima.

Skip to content