Close

Novi dom za udrugu Zvono

Udruga Zvono započela je s provedbom crowdfunding kampanje!

Sve o kampanji možete vidjeti na ovom linku:

https://www.indiegogo.com/projects/novi-dom-za-udrugu-zvono?fbclid=IwAR1oX2wTc2WdRADXSewiO9oIkNs6-qiT7Fur_6Dl4d13k9_c18QkMl6PAwk#/

Naš cilj je poboljšati kvalitetu života djece i mladih s poteškoćama u razvoju te njihovih roditelja na način da im pružamo pomoć prilikom uključivanja u odgojno obrazovni sustav, te sustav socijalne skrbi kako bi se zadovoljile njihove kulturne, radne i obrazovne potrebe.
Također, aktivno radimo na poboljšanju uvjeta u svojoj lokalnoj zajednici kako bi se ostvarila inkluzija osoba s invaliditetom u tu zajednicu te razvijamo programe zapošljavanja istih uz podršku. Njegujemo razvoj komunikacijskih, socijalnih, kulturnih i drugih vještina osoba s invaliditetom kako bi se postiglo njihovo osamostaljivanje u svim segmentima života, a na kraju i samostalno stanovanje.
Promičemo filozofiju inkluzije te inkluzivnog volontiranja.

Ovom kampanjom želimo započeti prvi veliki korak u osamostaljivanju same udruge koja bi napokon dobila svoj prostor u kojem bi se mogle održavati razne radionice, aktivnosti, predavanja, edukacije i ostali razni sadržaji koji bi pomogli djeci i mladima s poteškoćama u razvoju. Kupovinom kuće, u novim i adekvatnim prostorijama, sva ta djeca i mladi mogli bi bolje raditi na sebi, na integraciji u društvo te na inkluziji u samu lokalnu zajednicu.

Postavili smo ovako veliki financijski cilj jer vjerujemo da ćemo u ovih mjesec dana prikupiti dovoljno financijskih sredstava koji će omogućiti kupnju novog doma, koji će ujedno postati i službene prostorije i sjedište same udruge.

Pri ostvarivanju ovog cilja, važno nam je otvorenom i transparentnom komunikacijom pokazati da je rad udruge vrlo bitan za lokalnu zajednicu i da kvalitetnim projektima djeluje na kvalitetu života djece i mladih s poteškoćama u razvoju. Kroz dugi niz godina i razne projekte Udruga je uspjela osigurati određen prostor za rad sa svima njima, no nikad svoj pravi vlastiti i adekvatan prostor. Ova kuća, koju je udruga odabrala kao novo sjedište, postepeno će se uređivati i prilagoditi tako da se svaka osoba s poteškoćama u njoj osjeća kao kod svoje kuće. U slučaju da se prijeđe zadani financijski cilj kampanje, svaka Vaša donacija još će više olakšati uređivanje interijera i eksterijera same kuće.

U slučaju da niste u mogućnosti financijski pomoći ovoj našoj velikoj kampanji, proširite lijepu riječ o našoj udruzi da što više ljudi čuje za priču koju udruga Zvono provodi više od 15 godina.

Skip to content