Close

Natječaj za 3. Volontersku nagradu grada Belišća!

Grad Belišće i Lokalni volonterski centar Zvono, povodom Međunarodnog dana volontera 5. prosinca 2017., objavljuju natječaj za 3. volontersku nagradu grada Belišća!

 

Pozivaju se svi organizatori volontiranja – udruge, zaklade, ustanove i institucije da nominiraju kandidate za dodjelu druge godišnje volonterske nagrade grada Belišća i to u slijedećim kategorijama:

1. Nagrada za volonterski angažman pojedinca: volonter godine

2. Nagrada za organizaciju – primjer dobre prakse uključivanja volontera.

3. Nagrada za školsko volontiranje – doprinos razvoju školskog volontiranja

 

Za volontera godine nominiraju se pojedinci, a nominiraju ih organizacije u kojima volonteri volontiraju najmanje godinu dana. Nagrada se dodjeljuje pojedincima koji su svojim volonterskim angažmanom doprinijeli razvoju zajednice i promovirali volonterstvo u svojoj lokalnoj zajednici sudjelujući u aktivnostima različitih organizacija.

Nagrada da primjer dobre prakse uključivanja volontera dodjeljuje se organizaciji koja u lokalnoj zajednici promovira volonterstvo i vrijednosti volonterstva. Organizacije se mogu prijaviti same ili ih mogu prijaviti druge organizacije.

Nagrada za školsko volontiranje dodjeljuje se osnovnim i srednjim školama koje razvijaju volonterske programe i promoviraju volonterstvo među učenicima. Nagrada vrednuje volonterski angažman učenika koji doprinosi razvoju lokalne zajednice.

 

Natječaj je otvoren do 30.studenog 2017.

Kriteriji za dodjelu nagrade, kao i prijavni obrasci nalaze se ovdje:

Natječaj_volonterska nagrada 2017

Kriteriji za dodjelu Godišnje volonterske nagrade 2017 – Belišće

Nominacijski obrazac_primjer dobre prakse_2017

Nominacijski obrazac_školsko volontiranje_2017

Nominacijski obrazac_volonter godine 2017

Skip to content