Close

ISKAZ INTERESA ZA ČLANSTVO U MREŽI SOS-NET

Poštovane/i,

u Upitniku  za istraživanje o stanju socijalnih usluga na području pet slavonskih županija koje je provedeno u okviru projekta SOS-NET iskazali ste namjeru za članstvo u SOS-NET mreži pružatelja socijalnih usluga. Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ iz Belišća, kao nositelj projekta i partneri Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udruga paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije (UPIT)  iz Osijeka i  Udruženje  „Baranja“ iz Luga kreću u postupak formalizacije Mreže odnosno registriranja udruge „SOS-NET mreža pružatelja socijalnih usluga“. Kako bismo uključili sve zainteresirane OCD od samog početka procesa šaljemo Vam dodatni upitnik kojim ćete se izjasniti o zainteresiranosti Vaše OCD za članstvo u Mreži  da li kao osnivača ili kao člana.

Za one koji žele biti osnivači imat ćemo u narednom razdoblju i dodatnih pitanja te ćemo ih moliti za sudjelovanje u procesu izrade dokumenata  Mreže, a po osnivanju i sudjelovanje u izradi Strateškog i akcijskog plana Mreže.

Očekivani datum Osnivačke skupštine je 28.09.2015. godine. Članstvo u mreži podrazumijevat će i godišnju članarinu koja će iznositi minimalno 100 kn godišnje (ostale opcije su stvar dogovora članica mreže). Očekivano sjedište Mreže, u kojem će biti osigurani uvjeti za njezin rad, bit će u prostoru Lokalnog volonterskog centra u Belišću.

Koristi koje članice Mreže mogu očekivati su: bolja informiranost o zakonskoj regulativi, bolja informiranost o otvorenim natječajima, bolja informiranost o projektima koji se provode; povećanje baze potencijalnih partnera, bolja komunikacija s korisnicima, proširenje područja rada kroz suradnju s drugim OCD, lobiranje i zagovaranje interesa.

Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo Vas da ih uputite mailom, a odgovori će biti objavljeni na web stranici Udruge ZVONO.

Nadamo se da prepoznajete značaj osnivanja mreže pružatelja socijalnih usluga i da uviđate prilike za suradnju i razvoj koje to donosi te ćete postati članicom Mreže i time omogućiti i svojim korisnicima da dobiju kvalitetniju uslugu.

[button style=”” url=”http://udrugazvono.hr/wp-content/uploads/ISKAZ-INTERSA-SOS-NET-MREŽA.docx” size=”medium” block=”false” target=”_blank”] PREUZMITE UPITNIK [/button]

Skip to content