Close

I ove godine FOREST ART!

Klub mladih Garaža ove godine drugi puta organizira Forest ART festival, manifestaciju koja okuplja mlade umjetnike i kreativce, potiče kreativnost, stvaralaštvo i zajedničko druženje.
Forest ART omogućuje mladim umjetnicima kreativno izražavanje, promoviranje, razmjenu znanja, ideja i iskustava. Umjetnici i kreativci imat će priliku predstaviti sebe kroz izlaganje svojih umjetničkih radova ili kroz izvedbu svojih radova pa će tako moći prezentirati svoja znanja i vještine te prikazati svoje skulpture, slike, grafike, instalacije, performanse i sve drugo što žele prikazati. Osim prezentacije svojih umjetničkih radova, mladi umjetnici moći će na festivalu sudjelovati i kao voditelji radionica, prema njihovim afinitetima i područjima djelovanja.
Ove godine Forest ART festival održat će se 10. rujna na Citadeli – kampu udruge Zvono.
Tijekom dana organizirat će se radionice te popratni glazbeni sadržaj, a večernji program upotpunit će se akustičnim glazbenim programom.
Klub mladih Garaža poziva sve zainteresirane da se pridruže i ovogodišnjem Forest ART-u koji će biti još bolji, zanimljiviji i kreativniji od prošlogodišnjeg!

Skip to content