Hrvatska volontira-poziv organizacijama

Hrvatska mreža volonterskih centara već četvrtu godinu za redom organizira manifestaciju Hrvatska volontira!, mobilizirajući velik broj organizatora volontiranja i volontera u zajedničkom isticanju značaja volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni. Manifestacija Hrvatska Volontira! ove će se godine održati od 19. do 24. svibnja 2014., a uključit će veliki broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki koje će kroz različite javne akcije u svojim zajednicama promovirati volontiranje. Ove Vas godine ponovno pozivamo da volontirate s nama – bilo da se radi o već postojećim, redovnim aktivnostima Vaše organizacije ili o nekim novim aktivnostima, pridružite se manifestaciji Hrvatska volontira! u tjednu od 19. do 24. svibnja 2014. Ove godine naglasak kampanje stavljamo na volontiranje mladih te vas pozivamo da u svoje aktivnosti posebno uključite mlade ljude, o čijim vrijednostima, pogledima i stavu ovisi izgled našeg budućeg društva. Molimo Vas da informacije o aktivnosti koju planirate provesti unesete u tablicu na sljedećoj stranici po primjeru kako je trenutno popunjena i pošaljete do 05. svibnja 2014. na adresu zvono@os.t-com.hr.

Poziv i tablica