Close

Forest Art festival 2020.

Udruga Zvono organizirala je šesti po redu Forest art festival koji se održao 11. i 12. rujna na Citadeli, kampu udruge Zvono. Tijekom festivala sudionici su imali priliku vidjeti brojne radionice i iskušati se u zanimljivim aktivnostima. Mladi su se umjetnici družili, kreirali i svoje vrijeme, znanja i vještine prenosili na druge kroz radionice koje su pripremili.
Festival je započeo u petak u 19 sati pub kvizom koji je organizirao i vodio Mario Kovač.
U subotu su sudionici imali priliku sudjelovati u različitim radionicama. Mnogi su se okušali i u plesu na svili umjetnice Zorane Farkaš te u radionici gađanja lukom i strijelom koju je vodila Streličarska udruga „Knez Domagoj“ iz Donjeg Miholjca. Kiparska kolonija pobrinula se da okoliš Citadele dodatno urede svojim umjetničkim djelima napravljenim isključivo od prirodnih materijala. Članovi udruge Reunited pripremili su ukusni vege kotlić i fiš, a članovi Karašicke Republike su roštiljali. Uz mnogobrojne radionice, udruga Zvono je na svom vašaru ponudila na prodaju svoje proizvode.Večernji je program obilježio nastup osječke glazbenice Aklee Neon.

Posebna zahvala ide našim vrijednim volonterima koji su dali veliki doprinos svojim volonterskim angažmanom, pomoći oko organizacije, izrade dekoracija, fotografiranjem, prijevozom, kuhanjem, čišćenjem i sudjelovanjem u svim radionicama. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i podršci!

Skip to content