Close

Finalne radionice i audicija za djecu u sklopu projekta „Mi svijetlimo“

U sklopu projekta „Mi svijetlimo“, u mjesecu studenom, održane su pripremne radionice (dramske, plesne, glazbene, žonglerske i kreativne) za djecu kandidate koja će pripremati glazbeno-scenski nastup. Nastup će se prikazivati u područnim školama i prenositi će poruku zajedništva, tolerancije, uvažavanja različitosti i empatije.
Ovu subotu, 28. studenoga, u sklopu finalnih radionica, glazbene i dramske, održana je audicija. Radionice i audicija održavale su se u Klubu mladih „Garaža“, Belišće. Sudjelovalo je 25 djece osnovnoškolskog uzrasta.
Djeca su imala priliku predstaviti se kroz izvođenje pjesme te kroz glumu na temu bespredmetne radnje (za starije kandidate) ili imitacije divljih životinja (za mlađe kandidate).
Izabrani su kandidati koji su ušli u uži izbor za dodjelu glavnih uloga, dok će se za raspodjelu sporednih uloga održati još radionica u mjesecu siječnju, 2016. godine.
Djeca koja su pokazala interes i talent za žongliranje, od ovoga će mjeseca imati priliku pohađati radionice žongliranja kako bi se uvježbala za žonglerski nastup u sklopu predstave.
Radionice smatramo veoma uspješnima budući da smo od djece dobili lijepu suradnju u vidu pozitivne komunikacije, kreativnih ideja i prijedloga, te velikog interesa za sudjelovanje na sljedećim radionicama i nastupu.
Skip to content