Close

Festival bundeva

Udruga Zvono i Turistička zajednica organiziraju 7. Festival bundeva koji će se održati u gradu Belišću. Na Festivalu se izlažu i prodaju jela, pića i slastice napravljena od bundeve, izlažu medičari, proizvođači ljekovitog bilja, ulja od buče, proizvođači košara, uzgajivači lavande, prodaje se domaći sapun, proizvodi od filcane vune te svi proizvodi nastali u kućnoj radinosti, a imaju veze s očuvanjem tradicije i tradicijskih zanata.
Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem date podršku ovogodišnjem Festivalu bundeva koji ima za cilj poticanje razvoja socijalnog poduzetništva i zadruga.

Ovogodišnji Festival traje dva dana, 04.(petak) i 05. (subota) listopada 2013. Prvi dan Festivala namijenjen je oslikavanju prostorija udruge „Zvono“ ( gosti i domaći slikari) te rezbarenju bundeva. U večernjim satima rezbarene će bundeve biti izložene u centru grada gdje će se na pozornici odvijati glazbeni program. Drugi dan Festivala, kao i do sada, izlagači izlažu i prodaju svoje proizvode uz brojne popratne sadržaje.
Ukoliko želite sudjelovati na Festivalu bundeva ( predstaviti svoju organizaciju ili udrugu) javite nam se zbog dogovora oko načina sudjelovanja (prostor, štand ili neki drugi uvjeti).
Informacije, obavijesti i prijave za sudjelovanje možete dostaviti osobno u Udrugu Zvono ili na tel: 031/662-535 (od 07.00-15.00)
Rok prijave za sudjelovanje na 7. Festivalu bundeva je 27. rujna 2013.

PRVI DAN FESTIVALA BUNDEVA – PRIGODNI PROGRAM
PETAK, 04. LISTOPADA 2013.
CENTAR BELIŠĆA 18.00 SATI

 

DRUGI DAN FESTIVALA BUNDEVA – SAJMENI DAN
SUBOTA, 05. LISTOPADA 2013.
CENTAR BELIŠĆA 09.00 – 15.00

 

Skip to content