Close

Buran siječanj u Garaži!

Najdepresivniji mjesec u godini u Garaži je sve samo ne depresivan!

Od posjeta osječkom Azilu, nekoliko Dana društvenih igara, origami radionice pa sve do oslikavanja majica i raznovrsnih predavanja, u Garaži kao da je već proljeće.

Neke su se radionice, predavanja i izleti već dogodili, a preostaje nam izrada natpisa/slika na majicama, radionica koju će u veljači (1.2.) Bojan Molnar održati u Garaži, jako joj se veselimo i očekujemo velik broj posjetitelja. U ponedjeljak, 29.1. Maja Kučera održat će predavanje o pisanju projekata za Europsku Uniju, također očekujemo veći broj posjetitelja zbog velike zainteresiranosti za ovu temu, ali i zbog približavanja rokova za predaju projekata, a dan prije toga izrađivat ćemo narukvice pod vodstvom Antonije Birovljević.

Mladi ilustrator Juraj Repinac održao je predavanje o anime/manga ilustracijama i crtanju preko računala, a izložba njegovih radova još je uvijek postavljena u prostoru Kluba te se može pogledati svaki dan.

Za veljaču već sada imamo u planu mnoštvo aktivnosti, od kojih bismo izdvojili predavanja na temu suzbijanja vršnjačkog nasilja, radionice na Dan čitanja naglas, maskirani party, već dobro poznate društvene igre, radionice kreativnog pisanja i još puno toga.

Pratite našu Facebook stranicu na kojoj redovno objavljujemo nadolazeće događaje i s veseljem vas čekamo u Garaži na druženju!

Skip to content