Close

Aktivnosti u Garaži!

Klub mladih Garaža od studenog 2015. provodi trogodišnji program pod nazivom “Klub mladih Garaža” koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Kroz Garažu do sada su organizirane brojne aktivnosti za mlade na kojima je sudjelovao veliki broj mladih osnovnoškolaca i srednjoškolaca koji se sve aktivnije uključuju u rad Kluba.

Provedeno je i istraživanje o potrebama mladih na temelju kojeg će se kreirati novi, zanimljivi sadržaji za mlade. Mladi su uključeni u odabir sadržaja, ali i u organizaciju i kreiranje sadržaja koji su im namijenjeni.

Tako se kroz aktivnosti Kluba mladih odvijaju DJ radionice, žonglerske radionice, filmske večeri, kreativne radionice i drugi sadržaji koji potiču kreativnost i aktivizam mladih.

Tijekom sljedećih mjeseci Klub nastavlja s provedbom dosadašnjih aktivnosti, ali organizira i tribine različite tematike, radionicu “Prirodne spoznaje” kroz koju se mladi upoznaju s prirodnim okruženjem, a organiziraju se i turniri u društvenim igrama.

Za toplije dane pripremamo i zanimljive radionice na otvorenom!

Za sve informacije o budućim događanjima pratite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/klubmladihgaraza/?fref=ts

 

 

Skip to content