Close

2. STEP IN menagment trening

Od 25. do 27. travnja u Lokalnom volonterskom centru partneri iz Internationaler Bunda e.V. iz Njemačke Victoria Vogt-McAdam i Klaus-Jürgen Huschka održat će 2. menagment trening za voditelje ZVONA, a gošća treninga bit će Marija Alfirev iz Šibenske inkluzije.

Na prvom menagment treningu koji je održan na početku projekta Zvonaši i IB-ovci su prošli mnoge teme, dogovorili provedbu projekta i uspostavu SE programa (Program zapošljavanja uz podršku) u našoj regiji. Na treningu su projektni partneri definirali strateške i operativne ciljeve za upravljanje i osoblje. Kroz razne alate i metode koje su kolege iz Njemačke prenijeli na Zvono napravljena je portfolio analiza i analiza sustava upravljanja kvalitetom udruge.

Plan drugog menagment treninga je produbiti stečena znanja s prvog i fokusa na rezultate projekta i provedbu prakse uz podršku. Njemačka voditeljica projekta i IB stručnjak za projekte osim sažimanja svojih iskustva iz SE programa u Hrvatskoj projektnom osoblju će pomoći u definiranju daljnjih strateških i operativnih ciljeva za upravljanje i menagment. Daljnji fokus biti će stavljen na metode za održivost projektnih aktivnosti i preuzimanje najboljih praksi iz Europe za poboljšanje zapošljivosti osoba s invaliditetom u Hrvatskoj.

Skip to content