Close

10. FESTIVAL BUNDEVA!

Udruga Zvono i Turistička zajednica grada Belišća organiziraju 10. Festival bundeva koji će se održati u gradu Belišću.
Festival bundeva organizira se u svrhu promoviranja socijalnog poduzetništva, kućne radinosti, održivog razvoja i socijalne kohezije. Na Festivalu se prezentiraju proizvodi domaće proizvodnje – hrana i piće, zimnica, pića i slastice od bundeve, bučina ulja, ljekovito i začinsko bilje, prirodna kozmetika te ostali proizvodi od prirodnih materijala i sve drugo što je povezano s očuvanjem tradicije i tradicijskih zanata.
Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem date podršku ovogodišnjem Festivalu bundeva koji traje dva dana – petak, 7. listopada i subotu, 8. listopada 2016.

Prvi dan Festivala posjetitelji će imati priliku sudjelovati u rezbarenju bundeva u kasnijim popodnevnim satima, a nakon toga će imati priliku poslušati koncert jazz benda. Drugi dan Festivala, kao i do sada, izlagači izlažu i prodaju svoje proizvode uz brojne popratne sadržaje za djecu i mlade.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave za sudjelovanje na Festivalu bundeva do 30. rujna osobno u udruzi Zvono ili na broj telefona 031/ 662 535 ili na e-mail: tenaanic@gmail.com

PRVI DAN FESTIVALA BUNDEVA
PETAK, 07. LISTOPADA 2016.
CENTAR BELIŠĆA
18.00 SATI – REZBARENJE BUNDEVA
20.00 SATI – KONCERT

DRUGI DAN FESTIVALA BUNDEVA – SAJAM
SUBOTA, 08. LISTOPADA 2016.
CENTAR BELIŠĆA 09.00 – 13.00

Skip to content