Close

Tražimo volontere za Festival "Zvoni zvono"

Udruga Zvono traži volontere za pomoć prilikom organizacije i održavanja Festivala alternativnih oblika rehabilitacije “Zvoni zvono”. Festival će se održati od 21. do 23.05.2015.
Cilj manifestacije je promoviranje izvaninstitucionalnih oblika odgoja i obrazovanja, razvoj alternativnih oblika rehabilitacije kroz inkluzivne i suradničke metode. Na festivalu će se održati 20-ak radionica za sudionike iz različitih kreativnih područja (pr. dramska, glazbe, trka sa zadacima, izviđači, vatrogasci, slikari i dr.) a planira se sudjelovanje oko 250 djece i mladih. Potrebna nam je pomoć volontera prilikom prilagođavanja i opremanja prostora za radionice, pratnje djece na radionicama i raspremanje prostora nakon festivala.
Molimo sve zainteresirane volontere koji imaju iskustva u sličnim aktivnostima i sve ostale koje motivira sudjelovanje na festivalu i kreativni rad s djecom i mladima da nam se jave osobno u Lokalni volonterski centar Zvono (Belišće, Radnička 14) ili na  e-mail  zvono@os.t-com.hr ili na telefon 629-911 do 15.05.2015.
Trajanja volonterskog angažmana: 7 sati na dan, opcija sudjelovanja jedan, dva ili sva tri dana.
Skip to content