Close

Proizvodi u našoj zadruzi MIVAART

Zadruga Miva art (Misija za Istinske Vrijednosti i Afirmaciju) je socijalna zadruga koja ima cilj kroz socijalno poduzetništvo, osigurati održivost udruge i povećati zapošljivost osoba s poteškoćama i pomoći im pri njihovom ulasku na tržište rada kroz razvoj i provođenje aktivnih mjera za zapošljavanje na regionalnoj razini.

Zadruga u svojoj ponudi ima znanja, vještine i usluge iz: vrtlarenja, tkanja, keramike, servis za peglanje, šivanje, dizajn, turistička ponuda. Svi naši proizvodi napravljeni su od isključivo od prirodnih materijala ( vune, drveta, špage, vune, tkanine…) u čijoj izradi aktivno sudjeluju članovi Udruge Zvono. Od proizvoda koji se svakodnevno izrađuju u zadruzi spomenut ćemo neke od njih, a to su: Vila, Vila s krilima, Vilenjaci, Vila Zvončica, Veliki vilenjaci te Kolekcionarske lutke.

U sklopu zadruge u prostorijama udruge,za građanstvo je otvoren Servis krojenja i šivanja u kojem osim odjevnih predmeta šivanih po želji, naručitelji mogu dobiti i savjet u kreiranju osobnog modnog stila.

Ručno tkanje na tkalačkim stanovima jedna je od aktivnosti korisnika udruge Zvono. Od tkanih se materijala izrađuju različiti odjevni i uporabni predmeti kao što su jakne, torbe, nakit, stolnjaci, sjedalice za stolice..

Naše proizvode možete pronaći u  Dubrovniku u Etno artu, u Galeriji Ars u Samoboru te u Puli u socijalnoj zadruzi Contus.

Skip to content