Close

Podnošenje izvješća o organiziranom volontiranju u 2015.!

Poštovani organizatori volontiranja!

Ministarstvo socijalne politike i mladih produžilo je rok za podnošenje izvještaja o organiziranom volontiranju u 2015. godini. Novi rok za podnošenje izvješća je 31.3.2016.!

Sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu („Narodne novine“ br. 58/07 i 22/13) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja („Narodne novine“ br. 104/15) svaki organizator volontiranja dužan je Ministarstvu socijalne politike i mladih, tijelu nadležnom za praćenje provedbe navedenog Zakona i razvoj politike volonterstva, dostaviti godišnje izvješće o volontiranju koje je organizirao u protekloj godini. Izvještajno razdoblje odnosi se na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2015. godine.

Pozivamo sve organizatore volontiranja da podnesu izvještaje o organiziranom volontiranju putem nove aplikacije koju možete pronaći na ovoj poveznici: http://volonteri.mspm.hr

Svi organizatori volontiranja za pomoć pri ispunjavanju obrasca izvještaja mogu se javiti u Lokalni volonterski centar Zvono Belišće.

Izvor: Ministarstvo socijalne politike i mladih

Skip to content