Close

Održan sastanak s partnerima u projektu "Puzzle"

Predstavnice Lokalnog volonterskog centra Zvono u utorak, 20. listopada i srijedu, 21.listopada posjetile su partnere u projektu “Puzzle” koji financira Ministarstvo socijane politike i mladih.
U utorak, 20. listopada održao se sastanak s predstavnicima OŠ Belišće na kojem smo razgovarali o suradnji tijekom projekta, organizaciji besplatne pomoći u učenju te o aktivnostima Volonterskog kluba OŠ Belišće.
Besplatna pomoć u učenju održavat će se jednom tjedno u prostorijama Lokalnog volonterskog centra Zvono (Radnička 14, Belišće).

U srijedu, 21. listopada održao se sastanak s predstavnicima OŠ Šećerana gdje je dogovoren početak održavanja radionica “Osnivanje volonterskih klubova” i početak aktivnosti pomoć u učenju. Prve radionice održat će se 3. studenog u područnoj školi u Baranjskom Petrovom Selu te u OŠ Šećerana u 5. i 7. razredima.

Pomoć u učenju na području Baranje organizirat će se tijekom studenog u područnim školama OŠ Šećerana, a prva škola u kojoj će volonteri pružati pomoć u učenju je područna škola Torjanci.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u projektu mogu se javiti na e-mail: lvczvono@gmail.com!

 

Skip to content