Close

Radionica "Biti volonter" Valpovo

Predstavnice Udruga „Zvono“, su  24. listopada 2014.god. (petak)u prostorijama Udruge matice umirovljenika grada Valpova, Kralja Petra Krešimira IV 6b, Valpovo održale još jednu od aktivnosti u sklopu projekta Volunteer New Deal koji sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala te Ured Vlade RH za udruge. Ukupna vrijednost projekta iznosi 120.371,38 eura, Europska unija sufinancira u iznosu od 101.966,60 eura,a Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge u iznosu od 7.128,19 eura.

Radionica „Biti volonter“ je četvrta u nizu planiranih radionica koja je organizirana za predstavnike osoba s invaliditetom, štićenike Centra za socijalnu skrb, predstavnike romske nacionalne manjine, predstavnike starije životne dobi, udruga mladih te volontera.

Sudionicima radionice predstavljeni su ciljevi i aktivnosti samog projekta,a nakon toga su upoznati sa zakonskim okvirom volonterstva, motivacijom i ulogom u društvu, kompetencijama stečenim volontiranjem i svim ostalim pojmovima koji se povezuju s volonterstvom. Nakon održanih radionica “Biti volonter” slijedi radionica “Uvod u management volontera” na kojoj će sudjelovati po par predstavnika iz svake održane radionice.

Skip to content