ZAPOSLENICA UDRUGE ZVONO SUDJELOVALA NA YINTRO TRENINGU

Autor / Ponedjeljak, 31 Listopad 2016 / Objavljeno u Garaza, Vijesti
yintro_28-10-680x330

research papers to buy

website that does essay for you

http://www.microrate.com/media/cheap-essays-online.php cheap essays online

Na treningu su sudionici bili upoznati s pozadinom i principima informativnog rada s mladima, što je obuhvaćalo definiranje ključnih termina, principe i razvoj informativnog rada s mladima. Trening je provodila Irena Mikulić, od strane ERYICA-e certificirana trenerica te voditeljica obrazovnog programa PRONI Centra za socijalno podučavanje.

Sudionici su razgovarali i o Informiranju mladih u praksi. Ovo područje obuhvaćalo je organizaciju informativnog rada s mladima, traženje i izvori informacija, odabir kvalitetne informacije, kreiranje i dizajniranje info-proizvoda za mlade. Osim toga, sudionici su upoznati s radom Europske agencije za informiranje i savjetovanje mladih – ERYICA, Zajednicom informativnih centara za mlade u Hrvatskoj te radom Regionalnog info-centra za mlade Osijek. Dubljim uvidom u ono što stoji iza samog naziva Info-centra za mlade i nekoliko uvodnih rečenica objašnjenja čime se on bavi, prisutni su osvijestili važnost i ozbiljnost u pristupu informativnom radu s mladima.

VRH