PANONA FEST 2016. – poziv volonterima!

Autor / Četvrtak, 22 Rujan 2016 / Objavljeno u Burza Volontera

http://freemedicaltemplates.com/pages/pay-to-do-essays.php pay someone to write your college papers

http://victoriawarehouse.com/blogs/professional-resume-writing-services-dallas.php professional resume writing services in houston Tematska rasprava koja povezuje razvojne platforme, dva ruralna parlamenta, ključne dionike svih sektora i kao rezultat nastoji iznjedriti konkretne razvojne modele i partnerstva.
Lokacija 1: Hotel Lug
Vrijeme: Petak, 23. rujna 2016., 10-17 sati
Lokacija 2: ZKC Milutin Milanković, Dalj
Vrijeme: Petak., 23. rujna2016., 16-18 sati

http://www.americanstyle.com/pages/resume-writing-services-for-government-jobs.php resume and cover letter writing services in los angeles Aktivni bijeg iz grada u prirodu: tri skupine sudionika prolaze rutu Osijek-Aljmaš-Dalj-Erdut trima prijevoznim sredstvima. Prva skupina kreće biciklima, izvan utabanih staza, rekreativnim i ugodnim tempom prilagođenom sudionicima svih uzrasta. Drugu skupinu autobus prevozi u Aljmaš, na start Podunavskog puta mira, pješačke staze koju su obilježili članovi HPD Zanatlija, odakle pješice kreću kroz surduke, polja i skrivene kutke uz Dunav, prema Erdutu. I naposljetku, treća skupina se ukrcava u kanue na osječkoj Kopiki i vesla do Aljmaša, tamo izlaze na suho i do Erduta nastavljaju na biciklima.

Kao i svale godine u organizaciji će biti potrebna pomoć volontera, posebno u pripremi zanimljivih tradicionalnih jela i pića za sve sudionike relija.

Svi zainteresirani volonteri mogu se javiti u Lokalni volonterski centar Zvono i saznati dodatne informacije o volonterskom angažmanu na Panoni! :-)

Veselimo se!

VRH