cv writing services executives

help with essays for college Udruga djeluje kao Dnevni centar u sklopu kojega korisnici koriste usluge poludnevnog boravka, radionice samozastupanja, škole samostalnog stanovanja te dramske, glazbene i informatičke radionice. U prijepodnevnim satima odvija se program Radno okupacijskih radionica za 10-ak korisnika, a popodnevni Poludnevni boravak u udruzi svakodnevno pohađa 20-ak korisnika (od 10 do 37 godina) s poteškoćama u razvoju.
Provodeći trogodišnji program prevencije institucionalizacije, osigurali smo rad Mobilnog stručnog tima (rehabilitatorica, psiholog, socijalni radnik, psihijatar) koji koordinira djelatnike u odgojno-obrazovnom procesu, roditelje i djecu s poteškoćama i osigurava podršku kod uključivanja djece u odgojno-obrazovni proces. U tom programu su kao partneri uključeni vrtići dva grada, Centar za socijalnu skrb i osnovne škole.

http://www.americanstyle.com/pages/best-websites-for-essay-writing.php best websites for essay writing Udruga je uspjela prikupiti dio sredstava za kupnju automobila kojim se svakodnevno dovoze i odvoze korisnici u poludnevni boravak. U sklopu prostorija Zvona nalazi se i dobro opremljena radionica u kojoj se uz tkalačke stanove nalazi i peć za pečenje keramike te nekoliko strojeva za šivanje. Sve ovo potrebno je članovima jer jedna od važnijih aktivnosti udruge je osamostaljivanje, odnosno stjecanje novih znanja i vještina štićenika. Cilj ovih radionica je promovirati filozofiju inkluzije i osiguravanje jednakih mogućnosti za osobe s invaliditetom. Uz ovu se radionicu vežu projekti pod pokroviteljstvom HAMAGA – „Etno-brand“, a promoviraju kulturno i folklorno nasljeđe Slavonije te tradicionalne zanate. Svi napori u udruzi zapravo vode inkluziji, odnosno samostalnom življenju štićenika, od kojih bi neki, tek uz malu pomoć domaćice, mogli uspješno organizirati svoj život i funkcionirati gotovo samostalno kao ravnopravni članovi lokalne zajednice.

VRH