Udruga “Zvono” već dugi niz godina provodi svoje tradicionalne manifestacije. U svibnju se organizira Festival alternativnih oblika rehabilitacije “Zvoni zvono” na kojem sudjeluju niži razredi osnovnih škola i dječji vrtići. Kroz dva dana održavaju se razne kreativne radionice kao što su likovna, dramska i glazbena radionica.

write my essay legit Festival bundeva

Udruga Zvono u suradnji s Turističkom zajednicom grada Belišća krajem godine, početkom listopada organizira Festival bundeva u Belišću. Festival bundeva organizira se u svrhu promoviranja socijalnog poduzetništva, kućne radinosti, održivog razvoja i socijalne kohezije. Na Festivalu brojni proizvođači prezentiraju proizvode iz domaće proizvodnje – hrana i piće, zimnica, pića i slastice od bundeve, bučina ulja, ljekovito i začinsko bilje, prirodna kozmetika te ostali proizvodi od prirodnih materijala i sve drugo što je povezano s očuvanjem tradicije i tradicijskih zanata.

how much to write my essay Festival Forest art

Klub mladih Garaža organizira Forest ART – festival koji okuplja mlade umjetnike i kreativce, potiče kreativnost, stvaralaštvo i zajedničko druženje! Forest ART omogućuje mladim umjetnicima kreativno izražavanje, promoviranje, razmjenu znanja, ideja i iskustava. Umjetnici i kreativci imaju priliku predstaviti sebe kroz izlaganje svojih umjetničkih radova ili kroz izvedbu svojih radova. Kroz radionice i izložbe mladi umjetnici imaju priliku prezentirati svoja znanja i vještine te prikazati svoje skulpture, slike, grafike, instalacije ili performanse, a svi posjetitelji mogu uživati u njihovim prezentacijama. Forest ART festival održava se na Citadeli – kampu udruge Zvono.

VRH