Sastanak s partnerima i suradnicima

Autor / Četvrtak, 20 Ožujak 2014 / Objavljeno u IPA VOLUNEER DEAL, Vijesti

buy college papers

research papers help

http://www.chdcnr.org/docs/buying-paper-online.php top 10 essay writing websites

Opći cilj koji želimo postići ovim projektom je da na inovativan način pružimo podršku ranjivim skupinama u njihovom procesu integracije u društvo, kako bi povećali svoju konkurentnost na tržištu rada, a sve to kroz volontiranje za opću dobrobit. Bitan naglasak se stavlja na međusobnoj komunikaciji, osluškivanju problema kojeg ima lokalna sredina tj ruralna područja.
Plan je formirati tim koji bi činio po jedan predstavnik iz svake ranjive skupine. Oni bi se međusobno nadopunjavali, razmjenjivali iskustva, znanja, pružali volonterske usluge u svojim lokalnim sredinama gdje bi svatko od njih pružio najviše u onom području u kojem se najbolje snalazi. Kroz svo to vrijeme bio bi im na raspolaganju stručni tim koji bi ih pratio, bio im podrška i pomagao u rješavanju problema.
Bitno je u svemu ovome uključiti ruralne sredine, planira se aktivirati suseljane i osvijestiti im važnost volontiranja, druženja i prenošenja svog stečenog znanja. U svemu tome će nam pomoći partneri i suradnici u projektu.
Tijekom trajanja projekta planirane su radijske emisije koje će se održavati jednom mjesečno, a cilj im je kontinuirano pratiti razvoj projekta i obavještavati sugrađane što se događa i kako se provodi projekt.

VRH