60 je patuljaka iz Belišća otputovalo diljem svijeta

Autor / Srijeda, 04 Rujan 2013 / Objavljeno u MIVAART

http://victoriawarehouse.com/blogs/buy-online-essays.php professional essay writers review Prema riječima predsjednice “Zvona” Mire Anić, izrada krpenih patuljaka – maskota za potrebe “Zemlje bez granica”, zapravo je samo nastavak dosadašnje uspješne suradnje “Zvona” i “Breze”, u čijim projektima nerijetko sudjeluju i članovi “Zvona” s različitim radionicama izrade nakita, tkanja i drugog. Krpene lutke iz “Zvona”, kojih je u nepune tri godine napravljeno nekoliko stotina, jednom su vidjele i čelnice “Breze”, koje su nedavno zamolile kreativke u “Zvonu” da po sličnom principu izrade i krpene patuljke i pripreme 60 patuljaka za veliki događaj u Osijeku.
– Želja nam je bila da te patuljke napravimo na posve nov i originalan način, isključivo ručnim radom, te da svaki od njih bude drugačiji, unikatan u usporedbi s ostalima. No, vremena je bilo malo, pa smo posljednjih dana intenzivno radile ne bismo li sve stigle na vrijeme – kaže Mira Anić, prema čijoj su zamisli i dizajnu izrađene sve lutke za tu prigodu.

http://www.microrate.com/media/write-my-essay-research-paper.php write my essay research paper – Tijelo patuljaka izrađivale smo od stare reciklirane odjeće koju su nam građani donosili te od drugih materijala koje smo pronalazili, a najvažnije nam je bilo da svaki od tih patuljaka bude na svoj način veseo i zanimljiv. Tijelo patuljaka punili smo vunom, a dno košticama od višanja radi bolje stabilnosti. Ruke i noge izrađivali smo s pomoću špage i vune, a kape patuljaka i krpena srca na njihovim grudima punili smo lavandom ubranom s “Citadele” – prepričala nam je tijek radova Vanja.

where can i pay for an essay

VRH